Chutě, vůně a barvy indické kuchyně
Chutě, vůně a barvy indické kuchyně
Zjistěte více informací o surovinách používaných v receptech indické kuchyně a nakupte je jedním kliknutím.
Nejpoužívanější směs koření používaná na dochucování indických jídel.
Hmotnost:
Cena:
Mletá směs koření s výraznou chutí sušeného manga (Amchur) používaná na ochucení ovocných salátů.
Hmotnost:
Cena:
Křupavé kořeněné chipsy ze zelených banánů.
Hmotnost:
Cena:
Pasta ze zelených chilli papriček určená k přípravě indických jídel.
Přibližná cena:
Pasta z červených kašmírských chilli papriček, která dodá indickým jídlům nejen pikantnost, ale i nádhernou barvu.
Přibližná cena:
Kořenící směs určená k přípravě typického indického čaje.
Hmotnost:
Cena:
Za svou objednávku zaplatíte kurýrovi při předání zboží = na dobírku.
Balík vám Česká pošta přiveze na doručovací adresu. Cena za dopravu je 99 Kč.
No Fields Found.
© Ilona Bansal | všechna práva vyhrazena