Ingredience a suroviny pro indickou kuchyni

Zjistěte více informací o surovinách používaných v receptech indické kuchyně a nakupte je jedním kliknutím.


Jaké ingredience získáte

  • Vždy čerstvé
  • Bez přidaných umělých dochucovadel
  • Z mé domácí výroby

Jak suroviny připravuji

  • Využívám tradiční indické receptury
  • Používám kvalitní suroviny a koření
  • S láskou a radostí

Originální suroviny pro indickou kuchyni

Garam Masala (mletá)

garam-masala

Nejpoužívanější směs koření používaná na dochucování indických jídel.

Hmotnost:

Cena:

Chaat  masala

Mletá směs koření s výraznou chutí sušeného manga (Amchur) používaná na ochucení ovocných salátů.

Hmotnost:

Cena:

Plantain chips

Křupavé kořeněné chipsy ze zelených banánů.

Hmotnost:

Cena:

Zelená chilli pasta

Pasta ze zelených chilli papriček určená k přípravě indických jídel.

Přibližná cena:

Červená chilli pasta

Pasta z červených kašmírských chilli papriček, která dodá indickým jídlům nejen pikantnost, ale i nádhernou barvu.

Přibližná cena:

Chai Masala

Kořenící směs určená k přípravě typického indického čaje.

Hmotnost:

Cena:


Platba

Za svou objednávku zaplatíte kurýrovi při předání zboží = na dobírku.

Doprava

Balík vám Česká pošta přiveze na doručovací adresu. Cena za dopravu je 99 Kč.


Objednávka ingrediencí a surovin

No Fields Found.

© Ilona Bansal | všechna práva vyhrazena

Top